در نهایت این شرکت نوکیا اهمیت سیستم عامل و نرم افزارهای موبایلی و تجربه تعامل استفاده کننده با این رابط ها را عمیقا دست‌کم و چه بسا نادیده گرفت .




زمان جدید , ایده های کهنه

 

با تمامی این ها , صرفا اشتباه نوکیا در دست دست کم تصاحب کردن اهمیت نرم افزارها نبود . این موسسه مورد مهمی همچون فرارسیدن دوران تلفن همراه های هوشمند را نیز نتوانست به موقع تشخیص بدهد . این مسئله نمونه ای کلاسیک از اشتباره شرکتهای موفق و زندانی شدن در نظرات و دستاورهای پیشین شان بود

 

در سال 2007 ( 1385 ) بیش تر از 50 درصد سود بازار موبایل های گوشی دنیا , نصیب نوکیا میشد و بیشتر این سود به بخش تلفن همراه های هوشمند مربوط نمیشد . آن زمان , اختصاص اکثر منابع در سمت کسب و کاری کوچک و سطح بالا ( یعنی ایجاد موبایل های هوشمند ) , می توانست کار پرخطری به نظر رسد . از این نظر می توان بیان کرد بخشی از دلیل باخت نوکیا , درین مورد مخفی بود که آن کمپانی بزرگ تمایل چندانی برای پذیرفتن دوران نو و هماهنگی با آن نداشت .

 

خویش برتربینی نوکیا

 

و البته یک خطا دیگر نیز وجود داشت . نوکیا قدرت «برند» یا این که اسم خویش را بیشتراز حد دست بالا می گرفت و برا ین اعتقادوباور بود که چه بسا در صورتی برای ورود به بازار موبایل های هوشمند دیر شده باشد , با تیکه بر اسم و تجربه اش , می‌تواند خیلی زود مسافت را با رقیبان حیاتی کاهش دهد . درواقع مدت ها پساز معرفی نخستین آی فون , نوکیا سماجت داشت پباده سازی طاقت فرسا افزاری بهتر مصحولاتش سرنوشت بر رقیبان غالب خواهدشد .

 

چه بسا امروز افرادی وجود دارند که میگویند در‌حالتی که نوکیا به جای روی آوردن به سیستم عامل «ویندوزفون» در سال 2011 ( 1390 ) , به توسعه سیستم عامل های خودش ادامه می داد , می توانست دوام بیاورد و پیروز شود . اما حقیقت این است که خود ویندوزفون ( حداقل در آن زمان ) یک ناکامی بود و نوکیا تا سال 2010 ( 1389 ) گوشی های ناامیدکننده متعددی معرفی کرده بود . موبایل هایی با سیستم عامل های سنگین , مملو از باگ و رابط های کاربری نا مناسب که نتوانستند بین یوزرها جایی برای خودشان بگشایند .

 

در سال 2008 ( 1378 ) گفته میشد نوکیا یکی‌از ارزشمندترین برندهای جهان را داراست . ولی نوکیا از این نکته غافل بود که در دنیا امروز , برندها دیگر به میزان سابق اهمیت ندارند . دوران ما که با فناوری های سطح بالا پیوند خورده است , یوزرها را عادت داده است تا با نوآوری های دائمی طرف باشند و هر زمان که شرکتی از سایر عقب بیفتد , مشتریان آن کمپانی بلافاصله سراغ کمپانی چابک تر و جدیدتری خواهندرفت .

 

نوکیا ترکیبی از تمام این دلایل باخت را در دل خویش داشت و برای دوران تازه فرسوده و ناتوان به نظر می رسید . در غایت نیز مجبور شد کسب و کار تلفن همراه های هوشمندش را به مایکروسافت واگذار نماید تا مایکروسافت برای همیشه اسم نوکیا را از سری موبایل های هوشمند این موسسه حذف نماید .

راهنمای خرید فلش مموری از فروشگاه لندیکا